#SJ2020ACASA 6 CONCURSOS 6 HASTATGS

Tots i totes sabem que estem passant per uns moments complicats, aquests dies a casa resulten un impediment, però no per això hem de deixar de banda aquelles coses que ens poden fer feliços per uns instants, per aquest motiu des de l'Ajuntament no hem volgut deixar passar l'oportunitat de celebrar la Diada de Sant Jordi, encara que de manera diferent. 


El dia 23 d'abril L'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat va organitzar 6 concursos a través de xarxes socials amb les següents categories : dibuix, mostra d'art, vídeo, microrelats, llibre favorit, i fotografia, de cada concurs la  publicació que més m'agrada acumulés se'n duria un llibre d'una autora local. 


L'objectiu no era un altra què fomentar la participació ciutadana, ajudar a desconnectar, jugar una estona i divertir-se amb activitats creatives.  


El resultat ha esta molt positiu i amb molta participació tant per Instagram com a través de Facebook.


A continuació us detallem els guanyadors de cada concurs: 


#sj2020AcasaDibuix             Aniol  (5 anys) @meia_ff
#sj2020AcasaMicrorela         @carreras_castro
#sj2020AcasaFoto                @melinuna
#sj2020AcasaLlibre              @neusestruga
#sj2020AcasaMostraDart      @_llura_
#sj2020AcasaVideo              Edu i Valentina Sánchez 


Moltes felicitats!! Ens posarem en contacte amb vosaltres un cop es normalitzi la situació i esperem haver-vos fet passat una estona divertida.


A partir d'ara i com què desconeixem quan s'acabaran les restriccions actuals i en quins escenaris ens trobarem en els propers mesos, estem completament oberts a qualsevol proposta o aportació que algú tingui per organitzar activitats. 


Esperem retrobar-nos ben aviat.


Tot anirà bé!.