Evitem convertir les àrees d’aportació de residus en petits abocadors

Aquests dies de confinament la majoria de la ciutadania ens hem dedicat a fer neteja a les nostres llars i jardí.


Molts dels residus generats durant aquests dies, principalment el cap de setmana, no són gestionats de forma correcta i han acabat abandonats al costat dels contenidors dels carrers, oferint una imatge deplorable de molts punts del municipi.


És per això, que des d'aquí us volem demanar la vostra col·laboració per una correcta gestió dels residus per intentar evitar trobar imatges com aquestes.

En període de desconfinament des de l'Ajuntament reobrim el servei de la deixalleria municipal a la ciutadania.

Per poder utilitzar el servei caldrà concertar cita prèvia mitjançant trucada a l'oficina d'atenció a la ciutadania per així poder garantir al màxim la seguretat de les persones usuàries així com del personal de la deixalleria. 


L'AMB també posarà a disposició de la ciutadania de Corbera el servei de la deixalleria mòbil tots els divendres de 10-13h a la pl. Del Mil·lenari.


Recordeu que també hi ha el servei de recollida d'esporga porta a porta i que aquest residu també el podeu portar a la deixalleria municipal.


Des del servei municipal us demanem la màxima col·laboració.  El personal de neteja i recollida de residus està fent tot el possible per donar servei a tot el municipi però hi ha dies, sobretot els dilluns, que el servei es col·lapsa i no pot recollir totes les andròmines i altres residus abandonats a les més de 140 ubicacions de contenidors que tenim a tot el municipi en un únic dia (amb el volum que hi ha,  arribem a trigar fins a 3 dies en donar servei a totes les bases)
Per això és molt important que utilitzeu el servei de la deixalleria per desfer-vos de les andròmines a les que ja no doneu ús.


També disposeu dels tancats de fusta per portar residus puntuals . Cal però que se'n faci un bon ús d'aquests espais. En cas que estiguin plens no podem continuar abocant al mig del carrer com passa a molts punts del municipi. 
Cal ser responsables i fer les coses bé.

Així SÍ

Així NO