El ple de l'Ajuntament aprova un canvi de model d'estacionament públic

Amb la finalització del contracte de concessio de la  gestió del servei públic municipal de regulació i control de l'estacionament a les vies públiques i del servei de control i vigilància remota de l'aparcament del c. de la Pau 50, amb l'empresa DORNIER, SA, el ple va aprovar una nova forma de gestió que pretén ser d'accés lliure i gratuït i els vials on hi ha estacionament regulat es permetrà  estacionar sense haver de pagar durant 45 minuts en places de la via pública situades en espais d'especial afluència, com els eixos comercials, amb aquesta nova tipologia d'estacionament es persegueix potenciar la rotació d'aparcament, afavorint tant la ciutadania com el comerç.


El nou model, que es regularà amb un reglament que s'està elaborant i funcionarà amb un disc horari o rellotge de control amb indicació d'horari màxim d'estacionament gratuït.


Respecte de l'aparcament municipal situat a l'edifici del c. de la Pau, 50, s'aprova la supressió de l'actual sistema de rotació de la planta inferior, que passarà a ampliar la superfície destinada al règim d'abonaments i per tant ja gestionada per l'Ajuntament.


El ple també va aprovar la modificació de crèdits núm. 07/2020 que permetrà reformular les prioritats de l'Ajuntament per tal d'atendre les necessitats de la ciutadania davant la nova realitat a la que ens enfrontem causada pel COVID-19.


També cal destacar l'aprovació de la Declaració Institucional de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat front als efectes de la pandèmia COVID-19, i que trobareu com a documet adjunt.

Recursos relacionats