Sessió de participació al Pla d'Accions de les Muntanyes del Baix

Des del Consell Comarcal es reprèn de forma virtual el procés de participació en relació al Pla d'Accions de les Muntanyes del Baix que es va  suspendre arran del Covid19. 

El PLA D'ACCIONS de les Muntanyes del Baix 2019 - 2023 és un document estratègic per orientar i coordinar la feina de diferents administracions locals, de cara  a dinamitzar la gestió forestal, agrícola i ramadera i a preservar l'entorn natural d'elevat valor del que gaudim; és per tant un document que orienta i no obliga, que no té cap connotació urbanística ni tampoc cap voluntat de regular o limitar activitats de persones privades, si no per promoure accions des de les administracions que incentivin la gestió territorial per preservar-ne els valors productius, ambientals i socials. El PLA D'ACCIONS doncs, pretén ser l'eina per tal que l'espai esdevingui menys fràgil front a riscos com els incendis forestals, i alhora afavorir un ús social més ordenat del territori, de manera que es minimitzin els impactes negatius i es potenciïn les oportunitats del territori i la seva gent.

Atesa la situació de gestió del Covid19, pots participar-hi de dues manere

a) A la sessió de participació virtual per videoconferència:

QUAN: Dimecres 3/juny

HORARI: de 18:00h a 19.30h

COM: Per participar hauràs de connectar-te des d'un ordinador amb micro i altaveu, a través d'un enllaç que et faran arribar per correu electrònic a l'aplicació Teams, que és un sistema de videoconferència que no necessita cap registre previ ni instal·lar cap element a l'ordinador. També t'hi podràs connectar amb el mòbil o tauleta si tenen connexió a internet. Abans de la sessió enviaran informació, un breu qüestionari, un email on enviar comentaris i un recordatori amb informació pràctica de com us heu de connectar.

Per inscriure't fes clic a INSCRIPCIONS 

b) Si no pots participar de la sessió virtual, pots enviar les teves propostes per email:

QUAN: pots fer-ho fins dimecres 3/juny

COM: t'has d'inscriure fent clic AQUÍ i t'enviarem documentació per fer-t'ho més fàcil i una adreça de correu electrònic on enviar les teves propostes o suggeriments

Per tal de preparar la sessió podeu accedir al document  PLA D'ACCIONS DE LES MUNTANYES DEL BAIX 2019 -23 que us adjuntem al següent enllaç:  Pla d'Accions MdB.