Obertura parcial de les instal·lacions esportives municipals

En un clima de col·laboració i bona voluntat per part del mon esportiu coberenc, es va celebrar una trobada amb els clubs esportius per tal d'establir els horaris i línies mestres d'una obertura parcial de les instal·lacions esportives municipals, fonamentalment les situades a l'aire lliure.
La reunió, presidida per l'alcaldessa Montserrat Febrero i el regidor d'esports Arturo Martínez, va servir per acordar les franges horàries i els espais que el conjunt de les entitats esportives podran utilitzar per reiniciar els seus entrenaments fins a finals de juliol.
El Club Taekwondo Corbera, el Club Patí Corbera, l'Associació de Patinatge Artístic Corbera, la Societat Atlètica Corbera, el Club de Basket Corbera, el CPA Diadema Corbera i el Club de Futbol Corbera van mostrar la seva satisfacció pels acords assolits.
Superada ja la Fase 3 de desescalada i endinsats en la denominada Fase de represa, amb tota la prudència i responsabilitat que comporta l'objectiu comú de superar totalment la pandèmia del corona virus, es pot afirmar que l'esport corberenc torna a bategar adaptant-se a la nova realitat que ens envolta.