L'EAP Corbera, explica la seva gestió de la pandèmia de la COVID-19

La Sala Diadema va acollir ahir l'acte organitzat amb el personal del CAP Corbera i de l'Institut Català de la Salut per tal de donar resposta a aquelles preguntes que ha generat la pandèmia de la COVID-19 durant els darrers mesos.

L'acte va començar amb gairebé una hora d'exposició de quina havia estat la situació, de quina manera s'havia treballat i quina havia estat l'organització del centre.

En aquest sentit, es va explicar que el CAP Corbera ja havia iniciat - abans del Coronavirus - un sistema de funcionament telemàtic i menys presencial que els va permetre afrontar el col·lapse sanitari en unes millors condicions. En el present i en el futur, es seguirà treballant en la mateixa línia.

En relació amb el retard que estan patint algunes visites o intervencions, cal tenir present que han estat tres mesos d'aturada i ara cal reorganitzar - i s'està posant solució - totes aquestes visites per posar al dia les agendes.

Un dels temes que més preocupa a la ciutadania és la reobertura del Centre en caps de setmana, però a hores d'ara i tal i com es va informar ahir, encara no hi ha data prevista.

Finalment, en el cas d'una nova pandèmia, el CAP Corbera està preparat per fer-hi front amb el personal i el material necessari i mantenint la línia en la que es ve treballant fins a l'actualitat.

A l'acte, es va fer un minut de silenci en record a les víctimes del COVID-19.