Dona, busques feina?

L'Ajuntament de Corbera de Llobregat vol iniciar un projecte formatiu adreçat a dones que es troben en situació de recerca de feina i que, davant del mercat professional homogeni, necessiten diferenciar-se i destacar dins d'aquest àmbit. Si més no, trobar les característiques i les habilitats professionals que les fan úniques i particulars. I per aconseguir-ho, es requereix un procés d'autoconeixement i d'autoavaluació d'una mateixa.

Entenem que la crisi del COVID19 afegeix alguns elements que en altres moments no es tenien em compte en la programació d'aquestes accions. Per això volem començar convidant-vos a participar en una enquesta que ens ajudi a copsar la realitat.

La iniciativa, liderada per l'Àrea de Polítiques d'Igualtat i Servei d'Orientació i Acompanyament Laboral i formatiu (SOAL), té com a objectius, entre d'altres, acompanyar a les dones a descobrir les seves fortaleses professionals, posar-les en valor i aprendre a visibilitzar-les per tal de mostrar-les i destacar dins de l'àmbit laboral.

Per assolir els objectius, proposem dissenyar una formació a càrrec d'una experta en orientació sociolaboral i igualtat, que recollirà les aportacions recollides a les enquestes per tal de garantir que responem a les necessitats de les persones participants.

Ens ajudes a dissenyar el projecte? Ens interessa la teva opinió!