Els protagonistes de la Festa Major s'expliquen

Abans que comencés aquest any 2020 moltes veus deien que seria un any diferent. La veritat és que la realitat ha superat les previsions. Després de patir una pandèmia mundial que continua entre nosaltres, com a mesura de seguretat, prudència i de redistribució de recursos, l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, com el de molts altres municipis, ha decidit prescindir dels actes de Festa Major que impliquen aglomeracions.

El 22 de juliol, dia de Santa Magdalena, des de fa molts i molts anys, diferents entitats, associacions, corberencs i corberenques han celebrat la Festa Major d'Estiu plena d'esdeveniments de tot caire que, en el darrers anys omplien de llum, color, alegria i emoció el mes de juliol.

Tot i això tant l'Ajuntament com les entitats del poble no hem tirat la tovallola. Entre tots i totes hem fet un esforç per aprofitar la situació i conèixer de més a prop els protagonistes de la Festa Major.

Gràcies a la col·laboració de totes les persones que formen part d'aquest teixit associatiu tan nodrit, i de la mà del Marcel Sorribas i el Gerald Segura, aquest 2020 hem engegat el projecte "Els protagonistes de la Festa Major s'expliquen", una sèrie de vídeo documental protagonitzada per les persones que estan immerses en les diferents entitats i associacions que ens mostren la seva passió, emoció i experiència en tot allò que fan per amor al poble. Tot allò que fan perquè els corberencs i corberenques ens sentim que formem part d'un poble especial ple de molt bona gent.

Esperem que pugueu gaudir d'aquesta sèrie de vídeos que anirem publicant en els pròxims dies per les xarxes socials i així recordem, que la gent que fa la festa i manté les nostres tradicions està viva, amb l'energia a tot gas i el més important amb ganes de sortir als carrers quan sigui possible.

I clicant aquí podreu veure el primer d’aquests videos.

Gràcies Corbera. Esperem que ben aviat puguem tornar a gaudir de la nostra festa i puguem compartir moments d'alegria i emoció amb els nostres coneguts, conegudes, amics i amigues.

Visca la Festa Major d'Estiu

Visca Corbera de Llobregat!