Mobilitat i accés als centres escolars

Per tal d'evitar el contacte entre els grups estables de cada centre, s'ha decidit diversificar els llocs d'entrada i sortida.  Els accessos queden de la següent manera:


Escola Cau de la Guineu

Mentre no avancin més les obres, hi ha una sola porta d'accés a l'escola, això vol dir que tots els grups entraran per la porta  principal, però de manera més esglaonada. Per tant, l'afectació al trànsit durant les entrades i sortides serà l'habitual, però més  allargat en el temps.

Per altra banda, s'utilitzaran espais exteriors de manera habitual, de  manera que es demana precaució a l'hora de circular per la zona. El camí peatonal que uneix el carrer de Pere Calders i l'aparcament de l'Escola Bressol Municial El Petit Corb (carrer de Casanova) quedarà tallat de forma intermitent, quan l'escola l'hagi de menester.

Escola Jaume Balmes

Ja que no es pot circular per la plaça dels Països Catalans, l'accés a la porta del passeig dels Arbres es farà passant pel carrer de Sant Isidre, amb el conseqüent augment de trànsit en aquesta zona.

Escola El Corb

S'habilita com a accés habitual una porta situada al carrer del Baix Penedès, que és un carrer amb molt de pas. Per tant, es demana especial precaució al passar per aquest carrer i es preveu que a les entrades i sortides hi hagi una major afectació al trànsit en aquesta zona, a més de l'habitual tall al carrer de l'Empordà.

Escola Puig d'Agulles

S'habilita un nou accés des del carrer de Montjuïc, accessible també des del carrer de l'Aldebaran.

Institut Corbera

S'habilita un nou accés des de l'Avinguda de Can Montmany, a l'extrem més proper als carrers de Montserrat i del Montsant.

Institut Can Margarit

S'habilitaran dos nous accessos, un a l'esquerra de l'habitual i l'altre a la part posterior, que no afectaran a la mobilitat.