Piscina municipal d'estiu

Finalitzada la temporada 2020 de la piscina municipal d’estiu es pot donar un petit recull de dades com informació general del seu desenvolupament.

D'una banda senyalar que l'assistència ciutadana ha sigut d'un 40% en relació a l'estiu 2019, corresponent en un 80% a ciutadania corberenca i en un 20% a altres municipis del nostre entorn.

La temporada és va iniciar el 27 de juny i, tal com estava previst va finalitzar el 31 d'agost, amb l'horari habitual de 10:30h a 20:00h.

El començament va ser dificultós a causa de les mesures preses per raó de la pandèmia; 30% d'aforament màxim, requeriment de cita prèvia i tres torns diaris de 2h i 45minuts cada un d'ells.

La fase de represa de la COVID 19 va permetre, a partir del 3 de juliol, passar a un aforament del 100% i la supressió dels altres dos condicionants.

També és van poder realitzar durant el mes de juliol les activitats dirigides de tonificació i zumba, així com un curset intensiu de natació.

La campanya "Mulla't" per l'esclerosi, encara que amb cert retard, es va realitzar amb 2.800 metres solidaris.

El nostre compromis amb la ciutadania, juntament amb el de la empresa concessionària, ens ha permès mantenir la piscina oberta tota la temporada encara que les dificultats, incerteses i inestabilitat ocasionades pel corona virus han sigut molt importants.

També hem de destacar que, majoritariament, la ciutadania usuària ha manifestat la seva satisfacció segons l'enquesta realitzada per conèixer la seva opinió.

Finalment, és d'agrair la col·laboració de l'empresa, tan a l'obertura com durant el transcurs de tota la temporada.