Comença el repartiment dels discs horaris pel nou sistema d'estacionament

Un cop finalitzat el contracte amb l'empresa concessionària que hi havia fins ara, l'Ajuntament de Corbera de Llobregat lidera un canvi radical en la gestió de l'estacionament convertint - a partir del proper 1 d'octubre - en gratuïtes totes les places de la zona blava i la zona taronja.

En aquest sentit, l'Ajuntament ja ha iniciat el repartiment a domicili dels discs horaris que regularan les hores d'estacionament, amb un rellotge per la zona blava (45 minuts gratuïts) i un altre per la zona taronja (4 hores gratuïtes). El repartiment s'anirà efectuant de manera progressiva fins el dia 1 d'octubre, en que començarà la vigència d'aquesta nova regulació.

Aquesta mesura, a banda del benefici econòmic que aporta a la ciutadania, també contribueix a una millora pel comerç de proximitat, facilitant-ne l'apropament i el coneixement d'aquest comerç per part d'aquelles persones que encara no el coneixien.

En paraules de l'alcaldessa, Montserrat Febrero, «confiem plenament que aquest nou sistema és eficaç i que és una decisió que comportarà una millora important al nostre municipi».