L'Ajuntament de Corbera de Llobregat segueix treballant per poder garantir la salut de les corberenques i corberencs

La pandèmia del COVID-19 s'ha configurat com un repte mundial. Estem davant de moments difícils, ens els que calen solucions i la màxima determinació.

Es requereix d'una actuació decidida per part de les Administracions, adoptant mesures específiques per preservar la Salut Pública i de protegir els drets a la vida, a la integritat física i a la salut de les persones.

Des de l’ajuntament seguim treballant precisament per complir amb aquestes premises. Hem cedit EPIS ( Equips de Protecció Individual ) i un vehicle al Centre d’Atenció Primària, perquè es puguin fer les visites domiciliàries, ja que el servei en absolut s’ha deixat de prestar, sinó que degut a la pandèmia del Covid-19 s’ha hagut d’adaptar el seu format i fer-se mitjançant trucades telefóniques o atenció a domicili. Es manté un contacte permanent amb les residències de Gent Gran i amb el CAP de Corbera. Cada 15 dies es fan PCR a tots els treballadors de les residències per salvaguardar la salut dels nostres avis i àvies. Des de l’inici de la pandèmia s’estan fent reunions setmanals amb el consell Comarcal per anar avaluant totes les actuacions que es duen a terme. La segona quinzena d’octubre començarà la campanya de vacunació de la grip i es farà en locals cedits per l’ajuntament i fora del CAP.

S'estan reobrint els Centres d’Atenció Primària, segons la situació epidemiològica per garantir sempre la seguretat de la ciutadania i dels professionals. Des de l’Ajuntament de Corbera seguim treballant per recuperar el més aviat possible l’obertura del CAP de Corbera de Llobregat els caps de setmana. Aquesta no és possible encara, per la manca de professionals suficients per fer-ho , ja que estan concentrats en els CUAP ( Centres d’Urgència d’Atenció Primària.