Reconeixement a les residències de Corbera de Llobregat

La pandèmia de la COVID 19 posa en risc a tothom, especialment a la gent gran i a les persones més vulnerables. Les persones usuàries de les Residències han sofert les conseqüències d'aquesta malaltia, tal i com hem pogut comprovar als 9 centres ubicats al nostre municipi.

Tot el personal que treballa en aquest centres, des de la direcció fins al darrer treballador o treballadora, van fer des del moment de l’aparició del coronavirus, un esforç sobrehumà per atendre a totes les persones usuàries, generalment gent gran feble i molt depenent.

L'acompanyament i atencions que necessiten aquestes persones genera un treball que massa sovint passa desapercebut i a més, actualment, posa en situació de risc els seus cuidadors i cuidadores.

L'Ajuntament de Corbera de Llobregat ha volgut fer un reconeixement als treballadors i treballadores de les residències per la seva responsabilitat, el seu compromís i sacrifici.  Al mateix temps s'ha fet un petit obsequi a les persones residents d'aquests centres com a mostra de respecte i estimació per part de la ciutadania de Corbera

El lliurament es va fer seguint els protocols i les mesures de seguretat vigents en aquests tipus de centres residencials.