Exposició de les llistes del Cens electoral

A partir del proper 28 de desembre i fins el 4 de gener de 2021 es poden consultar les llistes electorals i presentar reclamacions al Cens Electoral per les properes Eleccions al Parlament de Catalunya 2021 que tindran lloc el proper 14 de febrer de 2021.

Recordem que el cens està tancat a data 1 d'octubre de 2020.

En relació al vot per correu, els electors residents a Catalunya poden sol·licitar-lo per correu des del 22 de desembre de 2020 al 4 de febrer de 2021 i es pot sol·licitar:

  • Per via telemàtica, amb certificat electrònic reconegut (DNIe, idCat, etc), a aquest enllaç.

  • Emplenant una sol·licitud en paper disponible en qualsevol oficina de Correus d'Espanya i dirigir-la a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral de la seva província d'inscripció. Els electors han de signar la sol·licitud i comprovar que el funcionari de Correus posa la data i el segell corresponent. Els electors que sol·licitin el vot per correu no poden votar personalment en la mesa electoral.

  • També pot emplenar la sol·licitud de vot per correu, sense necessitat d'accés a Cl@ve, a aquesta adreça. L'elector haurà de portar les dues impressions que s'obtenen en l'oficina de Correus.

  • La Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral corresponent, remet a l'elector, entre el 25 de gener i el 7 de febrer, per correu certificat, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot.

Rebuda la documentació, aquests electors han d'enviar el seu vot a la mesa electoral, per correu certificat, no més tard del 10 de febrer.

És molt important que les persones electores revisin les dades de la targeta del cens que rebran a casa.