Aquest 2021 no tenim la Festa Major de Sant Antoni que volem

Ens plau adjuntar el programa d'actes programats pels dies 15, 16 i 17 de gener de 2021 per a la celebració de la festivitat de Sant Antoni. Una programació, restringida, dissenyada el passat mes de novembre per les entitats i associacions, juntament amb l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, tenint en compte les limitacions i restriccions existents en aquell moment. 
No obstant això, degut a la situació actual de la pandèmia, i amb el compliment de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, vigent des del 7 de gener de 2021 i fins el 17 de gener de 2021, modifiquem la programació prevista inicialment. 


En aquest sentit queda suspès:


La despertada de Festa Major programada el diumenge 17 de gener a les 9 del matí

La benedicció del animals programada després de l'ofici.

La ballada de sardanes programada el diumenge 17 de gener a les 13 hores, mantenint a la mateixa hora la audició de sardanes.

TANMATEIX, ES MANTENEN, AMB LES RETRICCIONS DE AFORAMENT I CONDICIONS ESTABLERTES:


El concert de Sons Corbera programat el divendres 15 de gener a les 20, 30 hores.

L'espectacle de la Xarxa Corbera programat el dissabte 16 de gener a les 18 hores.

La Missa d'ofici de programada el diumenge 17 de gener a les 11 hores.

L'Audició de sardanes programada el diumenge 17 de gener a les 13 hores.

El Concert amb l'Orquestra Montgrins programat el diumenge 17 de gener a les 18 hores. 


Els actes que es mantenen seguiran les restriccions, limitacions, normes i mesures de prevenció establertes en l'esmentada Resolució amb relació als aforaments, control d'accés, mesures d'higiene, ... com s'esmenta en el programa adjunt.
Volem agrair l'esforç i la comprensió de les persones integrants de les entitats i associacions organitzadores dels actes programats per adaptar-se a la situació actual de la pandèmia que tots i totes estem patint.


Finalment, volem comunicar-vos que el proper 17 de gener de 2021 estrenem per les xarxes socials de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, el vídeo-documental de memòria històrica sobre la festivitat de Sant Antoni, sobre l'origen, evolució i manteniment de les nostres tradicions i costums.


Esperem que ben aviat puguem superar la situació actual de pandèmia que estem patint i poder celebrar com ens agrada la nostra festa major en les properes edicions.
 

Recursos relacionats