L’empresa de serveis SENFO deixa de pagar el salari al personal que presta atenció domiciliària.

SENFO és una empresa de serveis  que opera a tota Catalunya i a Corbera de Llobregat presta el servei  d´atenció a persones dependents. 

Als municipis de menys de 20.000 habitants, aquest servei es proporciona a través del  Consell Comarcal, que és l´ens competent en aquest tipus de prestacions. 

L'Ajuntament de Corbera va tenir coneixement dels problemes que patia el personal  de l'empresa i immediatament es va reunir amb els afectats  per conèixer de primera ma la seva situació laboral.

Posteriorment va contactar amb el Consell Comarcal per saber quines accions s'estaven duent a terme per garantir la continuïtat del  servei  i alhora interessar-se per la situació dels treballadors i treballadores de SENFO.

El passat 21 de juny hi va haver una reunió entre el Consell Comarcal, els treballadors de l'empresa i els sindicats per buscar una sortida a aquesta situació que posa en perill els llocs de treball de la plantilla i també el servei que aquests treballadors i treballadores presten.

L´alcaldessa Montserrat Febrero diu que "des de l´equip de govern, volem expressar la màxima preocupació per l´actual situació. Dir, que estem en contacte permanent amb el Consell Comarcal i l´emplacem a resoldre el conflicte, el més aviat possible".