Ampliació de bases i canvi de contenidors

Durant el mes de febrer s'ha iniciat la col·locació dels nous contenidors a diferents punts del municipi, que l'Ajuntament va adquirir a finals d'any. Aquests contenidors serviran per ampliar algunes bases, que degut a la situació de confinament i canvi de mobilitat i el conseqüent augment de residus que això ha comportat al nostre municipi, s'havien vist desbordades durant els últims mesos. A més, també s'aprofitarà per canviar alguns contenidors, que es trobaven en mal estat. Tots aquests contenidors, tot i que siguin verds segueixen servint per dipositar-hi la fracció inorgànica.

L'adquisició ha estat de 150 contenidors de 1.100l de segona mà, per un valor total de 4.791,60 euros i l'empresa adjudicatària ha estat Urbaser, SA. El motiu que els contenidors siguin de segona mà, ve donada per la implantació a inicis de l'any vinent del nou sistema Porta a Porta de recollida d'escombraries, pel què s'ha cregut convenient no augmentar la despesa en uns contenidors amb una curta vida útil.

Com en diferents activitats rutinàries que duem a terme avui en dia per la situació de pandèmia, recomanem la neteja de les mans un cop s'hagin llençat les escombraries o l'ús de guants.