Un Fòrum Jove decidirà la propera actuació de l’Àrea de Joventut

El proper dijous 4 de març a les 19:30 es realitzarà un Fòrum Jove: una trobada de joves de Corbera, en aquest cas virtual, per debatre i prendre decisions que guiïn les polítiques de Joventut de l'Ajuntament. El Fòrum Jove del dia 4 forma part d'un procés participatiu per tal de decidir la propera activitat organitzada des de l'Àrea de Joventut. Es proposa que siguin una actuació concreta i continguda en el temps, realitzada entre juny i novembre, i amb un pressupost màxim de 5.000 €.

El procés participatiu va iniciar-se amb la reunió del Consell Sectorial de Joventut el passat dimarts 23 de febrer. La recent incorporació de la figura de tècnica de Joventut a l'ajuntament obre una nova etapa que fa que calgui recuperar el Consell després d'un temps inactiu. El Consell Sectorial de Joventut és un organisme de participació ciutadana que té la missió de fer seguiment de les polítiques municipals i emetre propostes. Està format pels joves que hi vulguin participar, representants d'entitats i regidors del consistori, tant en representació dels grups municipals com regidors de govern d'àrees especialment relacionades amb el jovent.

El Consell Sectorial de Joventut del dia 23 va donar llum verda al procés de participació, que té el seu moment àlgid en el Fòrum Jove del dia 4 de març. Aquell dia els joves decidiran quines propostes sortiran a votació entre els dies 5 i 15 de març a través de diverses enquestes. Finalment, el dimarts 16 de març es tornarà a reunir el Consell Sectorial de Joventut per recollir les propostes i els resultats de les enquestes i proclamar quina activitat es durà a terme.

Qualsevol jove o entitat que vulgui participar al Consell poden dirigir-se a l'Àrea de Joventut per correu electrònic o Whatsapp:

joventut(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat

667 85 94 59

Les persones joves entre 14 i 29 anys que vulguin participar del Fòrum Jove s'hi poden connectar el dijous 4 de març a les 19:30 al següent enllaç:

https://meet.google.com/rfh-mpxd-pmj

Accediu al procés participatiu a través del següent enllaç:

http://consul.dev2.prometeoinnovations.com:8080/proposals/82-activitat-jove-2021#tab-milestones

Recursos relacionats