Els joves decideixen!

El passat dijous 5 de març es va celebrar un FÒRUM JOVE amb la participació de joves entre 14 i 29 anys del municipi per debatre sobre diferents propostes que es podrien realitzar amb 5.000 euros. El FÒRUM JOVE, que va reunir 14 joves, va proposar activitats molt diverses, i  van decidir quines de les propostes presentades passarien al procés de votació, quedant la resta de propostes damunt la taula per tal de seguir-hi treballant més endavant.

Podeu veure el mural que van elaborar les participants durant el fòrum jove aquí: https://padlet.com/irenefiteramurta/w2litnia68zkfb0y

Podeu començar a votar aquí:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScx9n98o_-VLx8fvc6GyUsFfcgjPf4vQvg7oS_PId-ju6MR0A/viewform

Durant el debat per escollir les millors propostes, els joves van reflexionar sobre com augmentar la participació juvenil. Des de l'administració som conscients de la distància amb el jovent i del camí que ens cal recórrer per tal d'arribar a les seves realitats. Tanmateix, valorem molt positivament la participació d'alumnes dels instituts que estan cursant actualment l'assignatura d'Educar en Participació. Es nota que els implica i els activa donant valor al seu punt de vista.

Serà el Consell Sectorial de Joventut que se celebrarà el dia 16 de març a les 20h qui valorarà els resultats de la votació i decidirà quina és l'activitat que finalment es durà a terme. Les persones joves que vulguin participar del Consell ho poden fer posant-se en contacte amb la tècnica de joventut:
joventut(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat
667 85 94 59