Comunicat de l'alcadessa, Montserrat Febrero i Piera, sobre l'okupació

L'alcaldessa de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, Montserrat Febrero i Piera manifesta el seu rebuig al foment i l’assessorament de l’okupació que s’està fent des de la Casa Homs

No es pot afavorir el fenomen de l'okupació ni en conseqüència tolerar la seva promoció ni divulgació.

Ara fa uns dies ha aparegut un cartell a les xarxes socials i els nostres carrers on s'informa que des de la Casa Homs s'ha obert un servei per a donar informació pràctica i legal en relació a la okupació d'habitatges. Aquest fet està generant molta inseguretat i preocupació entre nombrosos entorns de la nostra ciutadania.

La posició d'aquesta presidència és i ha estat sempre la de ser al costat dels nostres veïns i veïnes, per això arribats a aquest punt, és del tot necessari, davant d'aquesta situació, pronunciar-se al respecte, manifestant el rebuig a tota activitat de divulgació i/o incitació a l'incompliment sistemàtic de la legalitat a través de l'okupació d'immobles.

Com a responsable d'aquesta institució estic en contra de l'existència de les denominades "okupacions professionals i delictives", orquestrades per màfies i grups organitzats.