Celebració del Consell Sectorial de Joventut

Ahir dimarts 16 de març es va fer la segona reunió del Consell Sectorial de Joventut d'aquesta legislatura, després de la sessió del 23 de febrer en la qual es va iniciar el procés participatiu "Activitat jove 2021"

http://consul.dev2.prometeoinnovations.com:8080/proposals/82-activitat-jove-2021#tab-milestones

El Consell va recollir els resultats del procés, resultant guanyadora la proposta  "Feina per a joves. Contractes per a joves durant l'estiu",amb 31 vots. La segona proposta més voltada pels participants va ser  "Acondicionament d'un espai a la natura per a ús jove" (27) i la tercera "Ajudes al lloguer per a joves" (25).

A la votació van participar 56 joves d'entre 14 i 29 anys, cada persona podia votar fins a tres activitats i hi havia dues propostes : l'Activitat que més t'agrada i l'Activitat que trobes més important.

A la pregunta de "Quina/es propostes et semblen més importants i/o necessàries per fer amb el jovent de Corbera?", cal destacar que el "Suport psicològic" va ser la proposta que més joves van marcar com a imprescindible.

El procés participatiu ha comptat amb la reunió d'un Fòrum Jove, el 4 de març, on es van decidir les propostes que se sotmetrien a votació.

El Consell també va tractar altres temes, com ara la creació d'un embrió de casal de joves mentre no hi hagi l'equipament, i el paper del propi Consell per tal de promoure una participació real de les persones joves.

Al Consell Sectorial de Joventut d'ahir hi van participar regidores i regidors, treballadores de l'Ajuntament i joves membres d'entitats.

Podeu veure el vídeo clicant aquí