El pessebre vivent rep el segell compromís per la sostenibilitat turística BIOSPHERE 2021

Ahir, va tenir lloc l'entrega del distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere 2021 al Pessebre Vivent de Corbera. El distintiu es va crear per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics, basat en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, integrats en l'Agenda 2030.

Aquest segell, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el suport dels Consorcis comarcals, reconeix a través de l'Instituto de Turismo Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques.

Enguany, han sigut un total de 42 empreses o entitats del Baix Llobregat les que han rebut el distintiu, de les quals 14 l'han rebut per primer cop, entre elles el Pessebre Vivent. Aquest reconeixement suposa una aposta per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics de la comarca.

L'acte de lliurament del distintiu va tenir lloc a l'entorn del Pessebre i va comptar amb la presència de la Sra. Gemma Rodríguez, consellera del Consorci de Turisme; la Sra. Montserrat Febrero, alcaldessa de Corbera de Llobregat; i en Jordi Anducas, regidor de l'àrea de Turisme. La distinció la va recollir el Sr. David Esquirol, president del Pessebre Vivent.