Corbera de Llobregat ja té 90 establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

L'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha tornat a contactar amb els establiments que havien format part durant els dos últims anys del programa del Voluntariat per la llengua (VxL) per renovar-ne l'adhesió i així continuar donant suport a l'ús social del català.

La renovació d'aquests establiments s'afegeix a la llista dels comerços que ja eren col·laboradors i que creix fins a 90 amb les noves adhesions fetes durant aquest primer semestre.

Els nous establiments que han decidit adherir-se al VxL per ajudar a la seva clientela que està aprenent el català i que volen ser atesos en aquesta llengua són: Autoescola Ruth, Brucart Joies, Cafeteria L'Amagatall, Divino-Shine, Food Truck Picnic, Fugi Sushi Bar, Pa Txoca i Trobar-ho Tot.

La diversitat de comerços i establiment on s'atén en català és molt àmplia i variada i alhora són una eina molt important dins del Voluntariat per la llengua, un programa iniciat l'any 2012 en aquesta població del Baix Llobregat i que assegura l'ús social del català en el món socioeconòmic.