Fem el Pla Local de Joventut

L'Àrea de Joventut ha iniciat els treballs per elaborar el Pla Local de Joventut 2022-2025. En primer lloc es realitzarà la diagnosi de la situació actual i les necessitats de les persones joves de Corbera. Per fer-ho es realitzarà una enquesta per joves i es reuniran grups de discussió de joves, tècnics i regidors. Aquestes actuacions s'explicaran amb més detall a la propera reunió del Consell Sectorial de Joventut, el dijous 1 de juliol, oberta a la participació de regidors, tècnics, entitats i joves.

L'enquesta la podeu trobar en aquests enllaços i la poden respondre tots els corberencs i les corberenques d'entre 13 i 29 anys:

- Menors d'edat: https://forms.gle/QYXkP2sai4Nwibbv9
- Majors d'edat: https://forms.gle/wR69PTaQuDk9wdzAA

Els grups de discussió de joves es reuniran el proper dimarts 6 de juliol a a la half (Zona Esportiva, Parc Martí i Pol, accés carrer de Josep Tarradellas) en dues sessions en funció de l'edat:

Joves d'entre 13 i 17 anys -> 17:15
Joves d'entre 18 i 29 anys -> 19:00

La participació dels joves és molt important per fer un Pla ben enfocat, és a dir, coherent amb la realitat dels joves i no basant-se en la visió que en tinguin els adults.

Si tens qualsevol dubte o vols participar al Consell de Joventut pots adreçar-te al correu electrònic joventut(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat o al Whatsapp de Joventut: 667 85 94 59