Nou servei de préstec de trituradores de fracció vegetal a partir del 30 de juliol de 2021

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat posa a disposició de la població un servei gratuït de préstec de trituradores de poda. Les persones interessades podran utilitzar una de les trituradores de què disposa l'Ajuntament durant un període de 7 dies.


Per fer-ne ús, cal que la persona sol·licitant estigui empadronada al municipi i hagi tramitat la sol·licitud pertinent (via instància o bé trucant a l'OAC - 93 650 02 11)demanant el servei. 


Les màquines es podran utilitzar només dins del terme de Corbera de Llobregat, i la persona que la demani en préstec no podrà utilitzar-la per prestar serveis a un tercer. Es prestaran per un termini màxim de 7 dies naturals, prorrogables a 7 més si no hi ha cap altra sol·licitud.


Quins materials es podran triturar?


Restes de matèria orgànica com la fruita, restes d'hortalisses, restes de plantes, fulles seques, restes de poda d'arbres i tanques, així com material ramificant voluminós i gruixut. Pel que fa a les branques, el diàmetre màxim de branques per a triturar és de 35 mm.


Mides de la màquina: 
Long./Ampl./Alt. 77/48/97 cm
Pes 19 kg


Aquestes trituradores es lliuraran els divendres a l'edifici de l'Ajuntament (entre les 11 i les 12 hores) i es retornaran els divendres a les 10 hores.