L’Avançada digital, el nou butlletí d’informació municipal de Corbera de Llobregat.

Des de l'Ajuntament de Corbera posem a disposició de la ciutadania un nou servei d'informació municipal a través de mitjans electrònics, amb la finalitat d'informar de l'actualitat municipal. L'Avançada digital tindrà una periodicitat mensual i es distribuirà via correu electrònic a tots els ciutadans que desitgen rebre aquest butlletí i que es registrin a la nostra llista de distribució. Els diferents números publicats també es podran consultar directament al web de l'Ajuntament.

L'Avançada digital recollirà les notícies d'interès dels diferents àmbits municipals del web de Corbera de Llobregat, així com les activitats programades a l'agenda municipal, informació rellevant del municipi i un espai reservat per a les notícies de les nostres entitats. Amb la posada en marxa d'aquest nou canal comunicatiu els usuaris guanyaran en comoditat i agilitat alhora d'estar al dia de la informació del municipi.

Les persones que vulguin rebre el butlletí digital de l'Avançada es podran inscriure en aquest enllaç i també poden visualitzar el primer número online.