Millorem les instal·lacions d'aigua de l'Escola Jaume Balmes

L'Escola Jaume Balmes és la nostra escola més antiga i, degut al pas dels anys, requereix de la renovació i modernització de les seves instal·lacions. Per aquest motiu, les antigues canonades de ferro de l’escola presentaven problemes per l'envelliment del material que provocava moltes avaries, causant molèsties en el funcionament de l'escola i algunes fuites d'aigua, que s'anaven reparant de forma parcial.

Per tal de resoldre aquesta situació de forma definitiva, s'ha procedit a la substitució de les antigues canonades de ferro, per noves canonades principals de distribució de materials plàstics i per canonades d'acer inoxidable en les derivacions de la xarxa d'aigua cap a les aules i els serveis. S´ha procedit també a la renovació de la xarxa de distribució interior de tots els serveis. Tanmateix, s'ha fet la renovació de totes les aixetes de l'escola, un total de 60 unitats.

Des de la regidoria de Règim Interior i Equipaments s'han marcat com a objectiu la millora i actualització dels equipaments escolars amb tot un seguit d'actuacions que s'aniran posant en marxa en els propers mesos

Aquestes feines formen part d'un pla de la millora dels equipaments municipals que el Govern Municipal te programats per dur a terme en aquesta legislatura.