L'alcaldessa de Corbera de Llobregat, Montserrat Febrero visita la Residència i Centre de Dia "Jardins de Corbera" en l'inici de la seva nova etapa

Jardins de Corbera (antiga residència Les Deus) compta amb més de 1.600 m² distribuïts en dues plantes i ofereix un total de 64 places de resident i 25 de centre de dia. Un dels punts forts del centre és el seu entorn, que ha estat clau a l'hora d'escollir el nou nom, ja que compta amb més de 4.000 m² de jardins i terrasses, amb pistes de petanca, frontó i zona de pins.

Amb l´entrada de Vima Residencial des de Novembre de 2019 com a entitat gestora del centre, s'han realitzat diverses reformes i se segueix treballant per reforçar l'equip professional envers el tracte personalitzat a les persones usuàries.

La visita al centre va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Corbera de Llobregat, Montserrat Febrero i Arturo Martínez Laporta (Àrees de Benestar Social i Gent Gran i Esports). Durant la seva visita, van ser acompanyats per Tania Huertas, directora de la residència i Sergio Osuna, director executiu de VIMA Residencial. L'alcaldessa va visitar les instal·lacions i va conèixer de primera mà les millores que s'estan realitzant i els projectes que es posaran en marxa en els propers mesos.