Comunicat de l'equip de govern de suport a les accions de protesta contra la pujada continuada de les tarifes elèctriques

Aquesta nit s'han convocat accions de protesta arreu dels Països Catalans en contra de l'augment continuat de les tarifes elèctriques.

Des de l'Ajuntament de Corbera, juntament amb l'Associació Catalana de Municipis (ACM), l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació de Micropobles, donem suport a les accions de protesta convocades aquesta nit entre les 22:00h i les 22:30h i animem a tota la població del nostre municipi a recolzar-la mitjançant una apagada elèctrica.

Les raons per secundar aquesta protesta són vàries i diverses però principalment considerem que hi ha una manca de control sobre el preu de l'electricitat que posa de manifest la manca de sobirania energètica provocada per deixar només en mans del sector privat aquest servei estructural per la nostra societat. A més, les conseqüències d'aquesta situació recauen amb especial incidència sobre les persones i famílies més vulnerables que s'afegeix a la greu crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia. Així doncs, com a responsables electes del nostre municipi, donarem suport a totes aquelles mesures que ajudin a revertir l'actual situació en favor de la població corberenca.