El Conseller d'Educació, Sr. Josep González Cambray inaugura l'ampliació de l'Escola El Cau de la Guineu

Avui, el Conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep González Cambray ha visitat Corbera de Llobregat.

Al voltant de les 9h del matí, el Conseller s'ha reunit amb l'alcaldessa, Montserrat Febrero; el director dels Serveis Territorials d'Educació del Baix Llobregat, Sr. Albert Grau; el regidor d'Educació, Sr. Albert Cañellas i altres membres del consistori a les dependències municipals i posteriorment han inaugurat l'ampliació de l'Escola El Cau de la Guineu.

Al centre, el Conseller i la resta de la comitiva han pogut parlar amb la directora de l'Escola El Cau de la Guineu, Maria Llop, així com alumnes i pares i mares que han volgut assistir a l'acte d'inaguració.

L'acte de descoberta de la placa, ha anat a càrrec de l'alcaldessa i el Conseller, el qual ha destapat la placa commemorativa de la inauguració de l'ampliació de l'escola acompanyat d'una alumna del centre.

El Sr. González Cambray ha tingut temps per xerrar amb els equips directius de les cinc escoles de Corbera i La Palma, els dos instituts i de l'Escola Bressol Municipal El Petit Corb, centre que el Conseller també ha visitat, abans de cloure la visita.

Per veure l'acte, podeu clicar aquest enllaç: https://youtu.be/8MD7WKE7Gc0

(Fotografies: Conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya)