Cicle de passejades per a la gent gran (Modalitat: Marxa Nòrdica)

El Servei d'Esports de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona ofereixen la pràctica de la marxa nòrdica a aquelles persones de més de 55 anys que estiguin interessades, amb un cicle de passejades que es realitzen entre diferents municipis i en dies entre setmana.

És molt importat saber,  que es tracta d'una activitat fisico-esportiva que es desenvolupa en el medi natural, que l'estat físic de les persones que s'inscriguin ha de ser bo i estar acostumades a realitzar exercici o esport i ser coneixedors/es de la tècnica de la marxa nòrdica. Els bastons seran cedits en cada sortida pel servei d'esports i hauran de ser retornats una vegada finalitzada la jornada.

Per inscriure's a aquestes passejades, el Servei d’Esports facilitarà la informació necessària juntament amb una fitxa que caldrà retornar al pavelló municipal d'esports en horari de 9h a 13h de dilluns a divendres, degudament emplenada i signada abans de la data establerta per a cada jornada.

Els horaris de sortida i arribada són: sortida a les 8h i retorn a les 17h aproximadament.

CALENDARI  CICLE DE PASSEJADES MARXA NÒRDICA 2021-2022

(AQUESTES DATES PODEN CANVIAR PER PROBLEMES METEREOLÒGICS)

- 24 de Novembre de 2021 a Corbera de Llobregat

- 2 de Febrer de 2022 a  Mediona

- 9 de Març de 2022 a Vilobí del Penedès

- 6 d'Abril de 2022 a Cerdanyola

- Abril / Maig 2022: Cloenda a Santa Coloma de Gramenet (data per determinar)

Les places són limitades segons indica la normativa de la Diputació de Barcelona.

Es disposarà de servei d'autocar gratuït pels desplaçaments a la resta de municipis.

AVÍS: A LA JORNADA DE LA CLOENDA NOMÉS HI PODRAN ASSISTIR AQUELLES PERSONES QUE HAGIN FET UN MÍNIM DE 3 PASSEJADES D'AQUEST CICLE. EN CAP CAS S'INSCRIURÀ CAP PERSONA QUE NO COMPLEIXI AQUEST REQUISIT.