Millores previstes a la zona esportiva

La temporada esportiva 2021-22 començava fa 1 mes i mig i convé fer un repàs de la situació general per saber on som.

Les instal·lacions municipals es troben en diferents fases:

  • El camp municipal de futbol està pendent d'unes obres molt necessàries que ens permetran gaudir d'un magnífic terreny de joc pels propers anys i que s'iniciaran previsiblement entre maig de 2022 i juliol de 2022.  La durada aproximada d'aquest monumental projecte (al voltant del milió d'euros), que inclou també intervenir  el subsòl, el canvi total de la gespa i la millora de la xarxa de reg i de la il·luminació,  serà d’entre 6 i 8 mesos.
  • El Pavelló municipal d'Esports té ara mateix en marxa l'execució de la Fase 3 del projecte de consolidació estructural del pavelló que consisteix en l'estabilització del seu entorn (talussos exteriors); la previsió és que estigui finalitzada al desembre 2021 amb la mínima afectació possible per a la pràctica esportiva que es realitza a diari sobre el seu parquet.
  • Les pistes municipals exteriors (terratzo i verda)  veuran properament una millora substancial amb el canvi integral de les seves tanques perimetrals.
  • La reforma dels vestidors i serveis de la piscina municipal es troben en fase d'adjudicació del Projecte tècnic i Estudi Bàsic de Seguretat i Salut.
  • Ja s'ha instal·lat un work-out  (calestenia) entre la pista de pàdel i el bar de la piscina, i nous elements de joc al parc infantil situat entre el bar de la piscina i la pista de skate situada al denominat "Half".
  • El bar de la piscina quedarà pendent de la seva licitació per a que torni al seu normal funcionament una vegada superat aquest període de pandèmia que tant ens ha afectat a tothom. 

Les activitats esportives federades habituals com l'atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, hoquei patins, patinatge artístic, Taekwondo, tècniques de progressió vertical i el trial-bike (recent novetat des de fa uns mesos) també estan ja en marxa i comptem amb una nova instal·lació situada a l'Escola del Cau de la Guineu; aquesta darrera incorporació , sumada a les pistes de l'Escola Jaume Balmes, ha permès complimentar les sol·licituds de demanda d'horaris d'entrenament efectuades per les diferents entitats esportives per aquesta temporada.

També es van iniciar normalment les Activitats Esportives Municipals.