Finalitzen les xerrades informatives sobre el PaP

Aquesta setmana s'ha fet la última xerrada informativa sobre la implantació del sistema de recollida d'escombraries Porta a Porta (PaP), que s'iniciarà a Corbera a partir del proper 1 de febrer. En aquest cicle de reunions informatives, s'han fet 10 xerrades descentralitzades en les diferents zones del municipi i ha comptat amb la presència total, pel cap baix, d'unes 400 persones.

Aquestes reunions han servit per explicar el perquè de la implantació del PaP a Corbera i com funcionarà aquest sistema en el nostre municipi. Finalment, en totes les reunions hi ha hagut un espai pel torn de preguntes, dubtes queixes i debat entre la població participant i l'equip de medi ambient de l'Ajuntament, que porta endavant el canvi de sistema.

Per a aquelles persones que no hagin pogut venir a les xerrades, us deixem amb la gravació que es va fer d'una d'aquestes sessions. També recordeu que per qualsevol dubte que tingueu, podeu enviar un correu a pap(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat i que en els propers dies s'enviarà un tríptic informatiu a tots els habitatges del municipi.

Vídeo de la xerrada del dia 11 de novembre a la Societat Diadema