Impuls a la targeta moneder “Omple’t"

La targeta de fidelització del comerç de proximitat "Omple't", fa un pas endavant amb la seva digitalització. L'Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA) aposta per una aplicació mòbil amb l'objectiu de seguir dinamitzant el comerç del municipi i d'adaptar-se a les noves tendències digitals.

Amb l’aplicació, que et podràs descarregar gratuïtament al teu mòbil, tot són avantatges. A partir d'ara no caldrà que portis la teva targeta física, podràs acumular diners amb les teves compres i fent ús de la deixalleria municipal, consultar el teu saldo i gaudir de promocions exclusives que oferiran els establiments adherits. Fins ara l'aplicació ja acumula més de 1.000 descàrregues.

Les persones que no tenen domini en eines digitals hauran de donar-se d'alta omplint un formulari i podran seguir utilitzant la targeta física.

Si vols més informació contacta amb l'Associació de Comerciants a https://bit.ly/3rJ748X, al tel. 936 881 906 o apropa't a l'estand d'ACOPA el dia 11 de desembre ubicat a la Fira "FiraTast de Nadal" al carrer Sant Antoni.