Presentació de la marca i productes turístics de Corbera

El dijous 2 de desembre de 2021 es va presentar la nova imatge juntament amb els productes turístics que tenim activats i que es llançaran els propers mesos.

Basant-se en el Pla Estratègic de Turisme de Corbera i en la marca Corbera, que va ser elaborada en un procés participatiu, els darrers mesos s'ha confeccionat un catàleg de productes turístics, la majoria en format digital, units amb una nova imatge per a la seva identificació sota els atractius:

· Senders de Corbera
· Banys de bosc
· Herbes de Corbera
· Joies de Corbera
· Medita Corbera

Aquest vectors turístics pretenen dinamitzar arguments que tenim al nostre voltant, relacionats principalment amb noves activitats turístiques vinculades amb la natura, la muntanya, els senders, les herbes remeieres, la espiritualitat, i la meditació, En general, activitats que enllacen amb el benestar general. Volem identificar Corbera com un lloc referent per gaudir dels elements bàsics que ens aporten felicitat, aprofitant el que tenim al costat de casa.

Amb aquesta iniciativa pretenem convidar a comerços, bars, restaurants, centres d'estètica, ioga i meditació a que aprofitin els continguts que hem preparat pels seus clients.

A partir d'aquesta presentació, des de l'Ajuntament, visitarem als nostres professionals i empreses del comerç, la restauració i els serveis, per oferir aquests continguts per tal que els puguin integrar als seus negocis. Tot aquest procés culminarà amb el llançament d'una campanya de comunicació trencadora on mitjançant les nostres limitacions i elements de caire negatiu, reivindicarem que el nostre poble val la pena.

Recursos relacionats