Nadal a Corbera, un Nadal quasi normal!

Aquest Nadal 2021 recuperem activitats, però no totes. Aquest Nadal no tindrem Saló Infantil.

S'acosten les dates de celebració de les festes nadalenques i tot i que esperem una millora respecte l'any passat, les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19 encara no ens permetran celebrar unes festes amb plena normalitat.

Des del fatídic març de 2020, estem vivint en una complexa nova realitat, incerta i angoixant per a molts i moltes del nostres veïns/es. Tot i les importants restriccions, les mesures de prevenció i les vacunacions, seguim patint altibaixos en el risc de rebrot i de contagis. Aquest fet fa que encara no es tinguin les condicions per a gaudir de les nostres tradicions i costums nadalenques.

Tot i això, aquest Nadal de 2021 recuperem moltes activitats que no vam poder gaudir l'any passat. Destacaríem, entre d'altres, la fira organitzada per ACOPA l’11 de desembre "FiraTast de Nadal", les actuacions de carrer que ens trobarem en dies assenyalats i recuperem la Gran Cavalcada de Reis del 5 de gener, totes elles dutes a terme en espais oberts.

Per altra banda, els nostres comerços i la nostra restauració podrà donar un millor servei a tots i totes, gràcies a la reducció significativa de les restriccions d'enguany. En aquest sentit volem fer un reconeixement i agraïr als nostres comerciants, restauradors i entitats organitzadores dels actes i esdeveniments de les festes nadalenques el seu esforç i compromís en el manteniment de les nostres tradicions i costums.

Ja fa uns dies vam conèixer que la nostra tradició més potent i coneguda arreu lligada al Nadal, el "Pessebre Vivent", no es celebraria enguany. Les dificultats que comporta tirar endavant aquest esdeveniment amb les mesures de prevenció establertes per combatre la pandèmia que estem patint, han fet inviable la celebració de les representacions d’aquesta temporada.

Tanmateix, enguany no farem el "Saló Infantil" que se celebrava en el Pavelló Municipal per als petits de la casa. Les dificultats per tirar-lo endavant, tenint en compte que l’activitat es fa en un espai tancat i la constant incertesa davant de la situació epidemiológica, ens han dut a prendre la decisió de cancel·lar aquest esdeveniment. Esperem que el proper any la situació millori i puguem recuperar aquest espai de lleure per als nens i nenes de Corbera de Llobregat.