Pla de Millores pel CAP Corbera

Ahir, va tenir lloc la xerrada informativa a càrrec de diversos professionals de l'àmbit de la salut a la Sala Diadema, on es va fer una repàs a la situació actual del CAP i al Pla de Millora de l'atenció primària a Corbera de Llobregat.

Entre les accions que s'han dut a terme i les que s'implementaran pròximament, destaca la incorporació d'un metge (inicialment a mitja jornada) des del passat 1 de novembre, així com 1 metge incorporat a l'equip transversal de cronicitat, per donar suport a residències i a domicilis de pacients crònics complexes, descarregant així els metges de l'equip. S'assigna també un professional metge de la unitat telemàtica de suport per alliberar les agendes d'altres metges. Fer esment també a l'existència d'un equip pediàtric des del passat 1 de desembre, durant tot l'horari d'obertura del CAP.

A destacar també les formacions complementàries en infermeria, el desenvolupament de les competències TCAI (Tècnic de Cures Auxiliars d'Infermeria), així com la millora de l'accesibilitat telefònica, passant de 3 a les 8 línies actuals. Afegint a més, la reorganització administrativa i el reforç directiu.

D'aquesta manera, es pretén millorar el funcionament del CAP Corbera i reduïr les mancances actuals. Tanmateix, l'ICS, el Servei Català de la Salut i el propi Ajuntament seguiran treballant, per donar la millor resposta a les necessitats de salut de la ciutadania de Corbera de Llobregat.

Per veure el video de la xerrada, cliqueu aquí