Marca Corbera: Què és "Banys de Bosc" a Corbera?

Per difondre el concepte dels Banys de Bosc, s'ha creat una icona que representa la silueta de la copa d'un arbre, un simbolisme de la imatge que veiem quan ens endinsem als boscos i aixequem el cap per mirar cap amunt, les copes dels arbres i la llum que els traspassa.

Per a la icona s'ha escollit el to de verd fosc del logotip original de Corbera Turisme ja que les tonalitats verdes son els colors predominant en els boscos del nostre municipi quan aixequem la vista cap a les copes dels arbres.

L'experiència dels Banys de bosc que es vol oferir, està molt relacionada amb els sentits, amb les emocions i amb el trobar moments de desconnexió de la nostra quotidianitat, per estar amb nosaltres mateixos, envoltats únicament de la natura, dels seus sons, olors i colors.

És en aquest sentit que les creativitats que es proposen per aquesta experiència, utilitzen la fotografia i aprofiten les sensacions que la llum de les imatges ens pot transmetre per transportar al públic fins a un d'aquests Banys de bosc.

Sota aquesta submarca tenim les 3 rutes que trobem a l'aplicació Wikiloc que properament llançarem.

La natura connectada amb el benestar i l'espiritualitat és un nou vector turístic que volem desenvolupar. En aquest àmbit convidem a tots els professionals i centres que es dediquen a activitats relacionades amb el benestar, ioga, relaxació, ... a que ens ajudin a desenvolupar aquest concepte amb molt de potencial a Corbera de Llobregat.