Marca Corbera: Joies de Corbera

Joies de Corbera és la imatge creada per a donar a conèixer el patrimoni arquitectònic del municipi. Es tracta d'una sèrie d'edificis dotats amb gran valor cultural, històric i arquitectònic.

La il·lustració creada per a representar aquesta submarca recorda a la forma d'un diamant tallat, simbolitzant aquests grans valors que caracteritzen els edificis que es volen promocionar.

El color del logotip escollit és un color pedra. Pedra com algunes pedres precioses i pedra com a material constructiu d'aquests edificis.

Sota aquesta submarca tenim activitats com les visites teatralitzades que es duen a terme a Sant Ponç i al nucli antic, i la exposició Reviu Corbera amb estàtues d'acer que recreen personatges rellevants de la història medieval del nostre municipi.

El nostre patrimoni arquitectònic abanderat pel Monestir romànic de Sant Ponç, les ermites romàniques de Sant Cristòfol i Sant Martí, l'església de Santa Maria de Corbera, el Casal de Santa Magdalena, l'Hospital de Pelegrins i les runes del nostre castell de cavallers, juntament amb les diferents històries d'un poble mil·lenari, composen un argument turístic amb moltes possibilitats i garanties d'èxit.

Per aquesta raó convidem a tots el comerços, bars i restaurants a que ens demaneu si voleu convertir-vos en un centre d'interpretació d'algun d'aquest arguments. Disposem de continguts desenvolupats per a donar a conèixer tant els elements patrimonials com la nostra història.