Alumnes del Puig d'Agulles participen en el projecte cUeMe

En el marc del projecte d'emprenedoria CUeMe, els alumnes de 5è de l'escola Puig d'Agulles han registrat les dues empreses que ha creat i han aprofitat per presentar els dos projectes empresarials a la regidora d'Empresa i Emprenedoria Cristina Blàsquiz.


El projecte CUEME,  impulsat per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local i la d'Educació de la Diputació de Barcelona aposta pel cooperativisme com a filosofia empresarial, per ser un model de gestió democràtica i en el qual la responsabilitat social és un criteri rector de l'activitat econòmica.


Durant el curs, l'alumnat d'una aula crea, gestiona i tanca una cooperativa, procés que comporta constituir l'empresa, escollir el producte, dissenyar la imatge corporativa, fer difusió i comunicació del projecte, produir i vendre en un mercat local, aportar part dels beneficis a projectes d'interès social i avaluar la feina feta.


Els alumnes del Puig d'Agulles han creat dues cooperatives, CreaPuig i Art Factory que es dedicaran a la creació de productes creatius amb material reciclat.  Aquest productes seran venuts en paradetes pels mateixos alumnes.


En la presentació, els alumnes han fet una recerca de paraules que definien el seu projectes i les paraules triades finalment han estat: Emocionant, Creatiu, Divertit i Educatiu.