Arrenca el projecte "Enxarxa't"

En el marc de les activitats programades al Casal de la Gent Gran Les Magnòlies, durant el primer trimestre del curs 2021-2022 s'ha realitzat el projecte Enxarxa't.

Enxarxa't és un projecte de capacitació digital, intergeneracional i educatiu que pretén millorar les habilitats tecnològiques de les persones grans de Corbera de Llobregat i posar en valor les habilitats i els coneixements de la població adolescent. Aquest projecte de creació pròpia és impulsat per la Regidoria de Benestar Social i Gent Gran i pel Servei d'Intervenció Socioeducativa en col·laboració amb l'Institut Corbera i l'Institut Can Margarit.

Durant sis sessions dinamitzades per l’educadora del Servei d'Intervenció Socioeducativa i amb el suport de l'equip professional del Casal de la Gent Gran les Magnòlies, la quinzena de persones participants han pogut resoldre dubtes en relació a l'ús del mòbil, conèixer noves aplicacions i millorar les habilitats tecnològiques.

L'acció estrella del projecte han estat les sessions impartides per alumnes de tercer i quart curs de la ESO que han esdevingut un espai d'intercanvi intergeneracional i d'aprenentatge mutu.