Representants d'administracions donen suport al Porta a Porta a Corbera de Llobregat

Avui ha tingut lloc una trobada de caire institucional a l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, per tal de donar suport a l'inici del «Porta a Porta». 

Recordem que el Porta a Porta va encaminat a augmenta els índexs de reciclatge i així assolir els objectius marcats per la Unió Europea, la Generalitat de Catalunya i l'AMB. En aquest sentit, amb l'experiència dels més de 250 municipis catalans que ja tenen implantat el sistema PaP, es demostra que és el sistema més eficient i ràpid per arribar a aquests objectius amb una mitjana de recollida selectiva del 70% (mentre que la mitjana dels municipis amb contenidors al carrer no supera el 50%).

La reunió ha comptat amb la presència del Director de l'Agència de Residus de Catalunya, Sr. Issac Peraire; el Director de Serveis de Prevenció i Gestió de Residus de l'AMB, Sr. Joan Miquel Trullols; el President de l'Associació Porta a Porta i alcalde de Vacarisses, Sr. Antoni Massana; el membre del Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA), entitat impulsora del model Residu Mínim, Sr. Josep Moner i l'alcaldessa de Corbera, Sra. Montserrat Febrero, a banda de la resta de regidors i regidores de l'Ajuntament.

La trobada també ha servit perquè l’Ajuntament hagi sol·licitat que la nova Llei de Residus de Catalunya exigeixi més responsabilitat als productors d’envasos. 

Recursos relacionats