Fira de Sant Jordi 2022

La Fira de Sant Jordi d’enguany se celebrarà a la plaça de Sant Antoni on se situaran les paradetes de flors i llibres i on també hi trobareu la carpa de l’Ajuntament i un escenari.

Durant tot el matí Ràdio Corbera oferirà un programa especial des de la Fira, amb entrevistes als autors locals que signaràn exemplars dels seus llibres.

La zona de gastronomia estarà localitzada al carrer de Sant Antoni, davant la Societat Diadema.

Aquest any Sant Jordi se celebra en dissabte i per tant s`ha preparat una oferta gastronòmica i lúdica que se situarà al carrer Sant Antoni, davant de la Societat Diadema i de la que podreu gaudir durant tot el dia.

Concursos de Sant Jordi

CONCURS MICRORELATS SANT JORDI 2022

Els serveis de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, organitza el III Concurs de Microrelats, un certamen literari que vol contribuir al foment de l'ús de la llengua a través de l'elaboració de relats breus.

Pot participar tothom en una mateixa categoria de relats creatius tot etiquetant amb els següents hashtags:

#sj2022microrelat #ajcorberall

El termini de participació s'inicia divendres 1 d'abril fins dissabte 23 d'abril a les 23h.

Com participar? Escull un o més comerços o establiments de restauració de Corbera i escriu una història on apareguin els personatges protagonistes de la llegenda de Sant Jordi. Deixa volar la teva imaginació, pots canviar l'estructura, l'argument clàssic de la llegenda, així com fer canvis en la perspectiva de gènere.

Alguns exemples poden ser:  Qui esperava la princesa al bar x? Què buscava el drac en la papereria x?

Un cop acabat el relat, l'has de compartir a les teves xarxes socials, Facebook i/o Instagram amb els hashtags #sj2022microrelat #ajcorberall.

Recorda etiquetar als establiments que hagis escollit i habilitar el teu perfil com a públic, sinó no podrem veure-ho i quedaries fora del concurs.

Requisits:

El text ha de contenir un mínim de 100 paraules i un màxim de 200

Els microrelats participants en anteriors edicions del concurs no seran admesos de nou.

L'idioma pot ser en castellà i català i no han de ser ofensius.

Només s'admetrà un únic text per persona participant.
 

Premi: Els cinc relats que tinguin més m'agrades, entraran en el sorteig d'un fantàstic e-book! Els cinc finalistes rebran un exemplar del Vol del Corb, el joc de taula de Corbera.

La publicació de la persona guanyadora es farà dilluns 25 d'abril a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Corbera (@ajcorberall) i Turisme de Corbera (@turismecorbera) Ens posarem en contacte amb les persona guanyadores per a que recullin els premis.

Les dades personals facilitades per les persones participants podran ser incorporades a fitxers sota la responsabilitat de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, amb domicili al carrer de la Pau, 5, amb la finalitat de gestionar la participació al concurs.

CONCURS PINTURA INFANTIL SANT JORDI 2022

Els serveis de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, organitza el III Concurs de Pintura Infantil, un certamen artístic per al foment de la creativitat dels i les infants.

Busquem artistes al poble! Poden participar infants de 6 a 12 anys etiquetant les seves creativitats amb els següents hashtags:

#sj2022dibuixinfantil #ajcorberall

El termini de participació s'inicia el pròxim divendres 1 d'abril fins dissabte 23 d'abril a les 23h.

Com participar? Imagina la llegenda de Sant Jordi a la teva manera, el drac, la princesa, les roses...com és per tu el conte ideal? Les roses que creixen de color blau? La princesa mata al drac? El drac que no és tan dolent ni feroç? Dibuixa-ho!

Un cop acabat el dibuix, l'has de compartir a les xarxes socials d'un del teus pares, tutors o guardadors. Publica-ho al Facebook i/o Instagram amb els hashtags #sj2022dibuixinfantil #ajcorberall.

Recorda que el perfil de les xarxes socials ha d'estar habilitat com a públic, sinó no podrem veure-ho i quedaries fora del concurs.

Requisits:

Les obres han de ser en color, es poden realitzar amb qualsevol tipus de material de pintura, així com retoladors, ceres o aquarel·les.

Només s'admetrà un únic dibuix per persona participant.

Els dibuixos no han de ser ofensius

Premi: Els cinc dibuixos que tinguin més m'agrades, entraran en el sorteig d'un val de 50€ a bescanviar en articles d'ús infantil, com material escolar, llibres, còmics o roba a qualsevol comerç d'ACOPA! Els cinc finalistes rebran un exemplar del Vol del Corb, el joc de taula de Corbera.

La publicació de l'infant guanyador es farà dilluns 25 d'abril a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Corbera (@ajcorberall) i Turisme de Corbera (@turismecorbera) Ens posarem en contacte amb els perfils que han publicat els dibuixos guanyadors per a que els nens i nenes recullin els premis.

Els participants tenen dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat de les dades, oblit i limitació del tractament (LOPDGDD 3/2018, de 5 de desembre) i poden exercir-los dirigint una comunicació via correu electrònic a: ajuntament@corberadellobregat.cat. O dirigint-se directament al delegat de protecció de dades personals a l'adreça següent: dpd.ajcorberadellobregat@diba.cat o per correu postal a l'atenció del Delegat de Protecció de Dades a l'Ajuntament de Corbera de Llobregat, al Servei d'Assistència Municipal i Suport Estratègic - DPD ENS LOCALS Diputació de Barcelona, Recinte Mundet. Ed Migjorn, bloc B, 2a planta, Passeig de la Vall d'Hebron, 171, 08035 Barcelona (Telèfon: 93 472 65 00)

La participació en el concurs suposa la total acceptació d'aquestes bases.