La reVolta torna a Corbera de Llobregat

Aquest proper diumenge, dia 29 de maig passa per Corbera de Llobregat una nova edició de La reVolta, cursa impulsada per la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva com a mostra del compromís de l'entitat amb el ciclisme femení. Aquesta és la tercera edició de la prova, després de la del 2018 i la del 2021.

Amb seu a la ciutat vallesana de Sant Cugat del Vallés, el recorregut serà de 97 quilòmetres amb inici i final a l'Avinguda Pla del Vinyet de Sant Cugat i dues dificultats muntanyoses a superar, l'Alt de la Capçuda (tercera categoria, km 52,1) i l'Alt de la Creu d'Aragall (primera categoria, km 67,6). A banda, es disputaran dos esprints intermedis a Piera (km 33,3) i a Corbera de Llobregat (km 74,5).

En aquest sentit, cal destacar el tall de circulació del proper diumenge, entre les 11.00 i les 13 hores a: Carretera de Gelida (Creu Aregall), Carrer de Pere Calders, Carrer dels Horts, Carrer Rafamans, Av. Catalunya i Carretera BV2421 (en direcció a La Palma de Cervelló)

A la prova hi participaran una vuitantena de ciclistes de 15 nacionalitats diferents, que permetrà gaudir de l’espectacle del ciclisme femení de primer nivell.