Reconeixement a l'Esperit Emprenedor de l'Institut Corbera

L'Ajuntament fa un reconeixement al foment de l'Esperit Emprenedor a l'Institut de Corbera per la seva implicació en la realització de projectes educatius d'economia, on l'alumnat desenvolupa talent, creativitat, innovació, capacitat de planificació i gestió d'àmbit empresarial.

La directora del centre Mònica Montilla juntament amb el professor d'economia Francesc Queralt, en representació de tot l'Institut, van rebre amb agraïment aquest reconeixement per part de l'Alcaldessa Monstserrat Febrero i de la regidora de l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria Cristina Blasquiz, pel seu recorregut en projectes educatius d'emprenedoria i economia.

En destaquem els recents premis guanyats per l'institut a nivell nacional en el "Young Business Talent" on joves de Batxillerat treballen l'administració i direcció d'empreses amb simulacions de projectes que be podrien ser reals, a més també participen en altres projectes i programes de temàtica empresarial com els tallers "Bojos per l'Economia" o el Dia de l'Emprenedor.

Donem l'enhorabona a l'institut per la feina feta i per la seva implicació en aquest tipus de projectes, perquè com va dir el seu professor potser seran futures persones emprenedores que a la fi són les que donen impuls a l'economia del territori. Felicitats!