Obres de renovació, millora i accesibilitat de les voreres

Aquest dimecres s'inicien els treballs de millora i renovació de voreres a diferents punts del municipi, feines que s'allargaran durant aquest mes de juliol i la primera setmana d'agost. Les feines consistiran en arranjar diferents trams de vorera que actualment estan en mal estat (aixecades o trencades), en la col·locació de panots allà on actualment no n'hi ha i en rebaixar algunes voreres per fer-les accessibles a les persones amb problemes de mobilitat.

Concretament, les feines a realitzar són les següents:

- Renovació d'un tram de vorera de l'avinguda Catalunya (davant del Socorro) que té els panots aixecats. Millora d'accessibilitat de les voreres a la rotonda davant de la plaça del Mil·lenari i del Passeig dels Arbres amb el Passatge Folch i Torres.
 
- Reposició d'un tram de la vorera del carrer Casanovas (zona dels arbres), la vorera davant de l'aparcament del costat dels habitatges de protecció oficial i el rebaix de la vorera per situar un nou pas de vianants.

- Millora vorera d'un tram del carrer de la Pau amb Dr Fleming i la construcció de dos nous passos de vianants.

- Reposició d'un tram de vorera del carrer Pallars.

Durant l'execució d'aquestes feines, és probable que determinades zones d'aparcament es vegin afectades de manera temporal. Qualsevol d'aquestes incidències serà avisada amb anterioritat per part de la Policia Local.