Cancel·lat el Correfoc de Festa Major i l'activitat d'SpeleoCorb

Es programen altres activitats per aquesta nit

Degut a a les condicions meteorològiques i a l'activació del Pla Alfa nivell 3, queda prohibit l'ús d'elements pirotècnics fins a nou avís. Per aquest motiu, la Penya del Corb s'ha vist obligada a cancel·lar el Correfoc d'avui divendres.

Malgrat aquesta cancel·lació, ja s'ha reformulat la programació amb un seguit d'activitats "per tal de mantenir viva la flama i l'esperit de la Festa Major", tal i com anuncia la Penya del Corb a les seves xarxes socials.

DIVENDRES 15: L'AJUC prepara una Pre-prèvia, la party que farà escalfar motors per als concerts nocturns i que ve prosseguida per la tabalada amb més ritme i ball de tot el territori. Preparat per una nit que comença ben moguda!!

DISSABTE 16: Aixequem a tothom de la segona migdiada... Tots els balls de corbera surten al carrer i atenció!!!! Aquest any surten a petar-ho els tallers de Mais Ki Samba, Sona ke Trona i Tukum tu Drum que porten setmanes preparant l'actuació i us deixaran bocabadats!

I això només és l'escalfament perquè de matinada... Mais ki Samba i el Corb surten a donar-ho tot!

Per altra banda, amb l'entrada en vigor del nivell 3 del Pla Alfa per a la prevenció d'incendis, també queda restringit l'accés a la muntanya, motiu pel qual queda anul·lada l'activitat del dissabte dia 16, a les 18 hores, titulada "Iniciació a l'orientació. Activitat familiar",organitzada per l'Associació Esportiva Speleocorb.

Recursos relacionats