Cloenda del Taller “El poder persuasiu de la càmera" Nivell 3

Ha finalitzat el tercer nivell del taller organitzat per l'Ajuntament de Corbera de LLobregat "El poder persuasiu de la càmera". L'entrega de certificats es va celebrar a la sala Polivalent de la Biblioteca Can Baró en un acte de cloenda on es va projectar una selecció dels treballs finals de curs.


El formador Josep Maria Serra, expert en la matèria, ha treballat com a director i realitzador de la televisió de Catalunya TV3 i ensenya al seu alumnat continguts relacionats amb l'ús de la càmera, la edició de vídeos i el llenguatge audiovisual. Al curs es treballa també la elaboració de guions, la composició d'imatges, i la realització i edició de diferents treballs que van des de talls publicitaris fins a tràilers i curts de temàtiques diverses.


Una formació molt intensa i interessant on participen persones amb nivells molt diversos, des de professionals del mon audiovisual, passant per persones emprenedores que volen aprendre a promocionar els seus productes o potenciar les seves xarxes, i altres interessades a fer creativitats a nivell personal.


El formador i preparador del curs, comenta que està molt orgullós de l'evolució de les persones aprenents i dels resultats obtinguts als diferents treballs d'imatge i so realitzats. A més amb les sinèrgies generades amb aquest curs i els coneixements adquirits, han pogut sorgir projectes tan interessants com els que ens proposa l'entitat recentment constituïda: Associació Corbera TV (ESAL)

Esperem començar una nova edició del curs pròximament, si esteu interessats podeu enviar un correu a empresa(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat."