Àrea d'Infància i Joventut

Helena Berruezo

Regidor responsable: Helena Berruezo

Grup polític: FORÇA CORBERA - PSC

Correu: hberruezo(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat

En estreta col·laboració amb les Àrees d'Educació i de Serveis Socials s'ocupa dels drets i benestar dels infants del municipi. S'encarrega del manteniment dels parcs infantils, dels jocs i del seu mobiliari, i de l'adequació de l'espai públic a les necessitats de la infància. Té al seu càrrec la creació i dinamització del Consell d'Infants i l'organització del Saló Infantil.

Anualment, convoca i atorga les subvencions destinades a les entitats que organitzin i desenvolupin projectes d'activitats culturals i de lleure per als infants. Treballa transversalment amb la resta d'Àrees municipals, especialment amb Educació, Via Pública, Cultura, Igualtat i Desenvolupament Econòmic, per tal de garantir que la infància i el jovent siguin tinguts en compte en l'establiment de les polítiques municipals genèriques.

Dissenya, elabora i aplica el pla de joventut que revisa i actualitza de forma periòdica. El seu objectiu és la promoció de l'associacionisme i la participació del jovent en la vida ciutadana del municipi.

Gestiona el control, el manteniment i els subministraments de l'Hotel d'Entitats "Ca La Badia", equipament cedit per l'Ajuntament de l'Hospitalet i que alberga el Centre d'Esplai i altres entitats.

Gestiona el control i el manteniment dels parcs infantils del municipi.


Si voleu més informació sobre recursos per a joves entreu a l’Oficina Jove del Baix Llobregat


Pla PreDiP

Pla Local de Joventut Corbera de Llobregat 2022-2025

Pla Local de Joventut Corbera de Llobregat 2017-2020

  • Servei d'assessorament especialitzat en mobilitat internacional

    El servei d'assessorament especialitzat en mobilitat internacional a l'Oficina Jove té l'objectiu d'atendre als joves de la comarca que tinguin interès en realitzar una estada a l'estranger i necessitin orientació i assessorament . Aquest servei està especialment enfocat a atendre les persones joves dels municipis de menys de 20.000 habitants que no disposeu de cap recurs en aquest àmbit. Les atencions es faran el tercer dimecres de cada mes en horari de 15 h a 19 h, de manera individual i personalitzada i en format telemàtic: per correu electrònic, telèfon o videoconferència, iniciant-se aquest proper dimecres 17 de maig .

    Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a oficinajove@elbaixllobregat.cat.