11 de juny de 2011 (constitució del nou ajuntament)

El passat 11 de juny, es va constituïr l'ajuntament de Corbera de Llobregat, en funció dels resultats de les darreres eleccions municipals, que es van celebrar el dia 22 de maig.

Puntualment, a les 12 del migdia, prenia la paraula el Secretari de la corporació, Fernando Rivas, acompanyat per Manel Blanco (COIC) com a regidor electe de més edat i Jordi Anducas (CiU) com a regidor més jove.

Posteriorment, es va procedir a la presentació de candidatures a l'alcaldia, on només es va presentar la candidatura de Convergència i Unió encapçalada per Manel Ripoll. A l'hora de les votacions, es van comptabilitzar 4 vots nuls, 3 en blanc i 10 vots a favor de la candidatura de CiU, amb la proclamació de Manel Ripoll com a alcalde de Corbera de Llobregat durant el període 2011-2013, tal i com marca el pacte establert entre la federació nacionalista, el PSC i el GIU. En el període 2013-2015, l'alcaldia estarà ocupada per la cap de llista socialista, Rosa Boladeras.

Amb aquest pacte entre les tres formacions, l'equip de govern queda format pels regidors i regidores Manel Ripoll, Jaume Guim, Jordi Anducas i Rosana San (CiU); Rosa Boladeras, Miquel Aregall, Montserrat Isern, Ramón Gabarrón i Alfredo Prado (PSC) i José Antonio Andrés Palacios (GIU). A l'oposició queden Josep Canals i Montserrat Febrero (ERC); Antonio Moreno (ICV-EUiA); Alfonso Olarte i Maria Consuelo Nieto (PP) i Manel Blanco i David López (COIC).